Güneş okulları
Özel Kocaeli Güneş Okulları gerek yurt içi gerek yurt dışında örnek gösterilecek donanımlara sahiptir. Dünya standartlarına uygun eğitim veren kurum, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal becerilerinin de geliştirilmesi için gerekli ortamı sağlar.
Detaylı Bilgi

GÜNEŞ OKULLARI
EĞİTİMİNİZE DEĞER KATAR

Dünyaya yön veren eğitim anlayışıyla ahlâki ve kültürel değerlere sahip, mensubu olunmaktan gurur duyulan, kalbi birlik ve ruhi ahengin hâkim olduğu bir eğitim ikliminde, eğitime gönül vermiş uzman kadrosuyla madde ve manasıyla tekâmül etmiş; kendisine, ailesine ve tüm insanlığa faydalı, sağlam karakterli nesiller yetiştiriyoruz.

— Günes Okulları —

Formu doldurarak ayrıcalıklarla dolu güneş Eğitim dünyası hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

SİZE ÖZEL
KULÜPLER

Okullarımızda öğrencilerimizin bireysel olarak temel yetenek ve becerilerini geliştirmeleri, özgüven sahibi olabilmeleri, gruplarla birlikte çalışmalar yaparak katılımcı, paylaşımcı, saygı, sevgi, dostluk ve yardımlaşma duyguları gelişmiş bireyler olarak yetişebilmeleri için sosyal, sportif, kültürel ve bilimsel birçok kulüp faaliyetleri yapılmaktadır.

GÜNEŞTEN
HABERLER

Eğitimde kazanıma dönüştüren doğru yaklaşımlar; Akademik, dilbilgisi, sosyal, zihinsel, bedensel, duygusal ve ahlaki yönleriyle gelişim kazanmış bir öğrenci tanımı ve bir eğitim kurumundan beklentiler ve çok daha fazlası…