BEYAZ GUNES OKULLARI LOGO YATAY CONVERTLI sehir isimsiz

İnsana Yatırım

EN GÜZEL YATIRIM

“Kökleri derin ve zengin bir maziye uzanan, dalları sağlam bir gövdeye sımsıkı bağlı ve geleceğe umutla, sevgiyle, heyecanla büyüyen bir eğitim çınarı.”
DSC 00933 1
IMG 2007 scaled

Kalbi birlik ve ruhi ahengin hakim olduğu eğitim iklimi

Özel Güneş Okulları; eleştirel düşünmeyi bilen, sosyal becerilerle donanmış ve etkin iletişim kurabilen bireyler yetiştirmektedir. Kurum, sınıf mevcutlarını sınırlı sayıda tutarak öğrencileriyle birebir ilgilenmeyi ve kişiselleştirilmiş eğitim vermeyi hedeflemektedir. Böylece öğretmen başına düşen öğrenci sayısı azalmakta ve öğrencilerin aldığı fayda artmaktadır. Okulun psikolojik danışmanı da öğrencilerle düzenli olarak görüşerek pedagojik ilerlemelerini kayıt altına almaktadır. Bu sayede öğrencilerin okula alışma ve ebeveynlerden ayrılma süreçlerinin minimum zararla atlatılması sağlanmaktadır.

Eğitime verdiği önem doğrultusunda, bugün ulusal ve uluslararası düzeyde dünya geneline yayılarak milli ve manevi değerlerle donatılmış bir eğitim ikliminde, öğrencilerini her yönden hayata hazırlayan bir okul olarak eğitim kalitesini insanlarımıza sunmaya devam etmektedir.

Misyonumuz; Kalbi birlik ve ruhi ahengin hâkim olduğu bir eğitim ikliminde, eğitime gönül vermiş uzman kadrosuyla madde ve manasıyla tekâmül etmiş; kendisine, ailesine ve tüm insanlığa faydalı, sağlam karakterli nesiller yetiştirmektir.

Vizyonumuz; Dünyaya yön veren eğitim anlayışıyla ahlaki ve kültürel değerlere sahip, mensubu olunmaktan gurur duyulan, saygın bir eğitim kurumu olmaktır.