EĞLENCELİ MATEMATİK

Matematik hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!  Öğrencilerimize kendi problemlerini kendileri kurabilme ve çözebilme becerisi kazandırıyoruz. Her bir problem kırkayağımızın bir parçası oluyor. Problem odaklı değil, çözüm odaklı gençlik için umutluyuz!

Eglenceli Matematik 19

Matematik zor olmak zorunda değil!

Bazen matematiğin en zor yanı, daha karmaşık konulara geçmeden önce öğrencinin temel bilgileri anlamamasıdır. Böyle bir durumda öğrenciler kendilerini yeni bilgilerin içinde kaybolmuş ve kafası karışmış hissedebilir. Ve matematik çok can sıkıcı bir konu hâline gelmeye başlar.

İster ilkokul, ister ortaokul, ister üniversiteye yönelik özel dersler veriyor olun; her seviyeden öğrenciye hitap etmenin, sıkıntı çektikleri konuları tespit etmenin ve onların nasıl başarılı olabileceklerini öğrenmenin birçok yolu var.

Özgüven

Matematiği eğlenceli hâle getirmek, öğrencilerimizin bakış açısını değiştirmede en önemli unsurdur. Onlara matematiğin önemsiz bir ders olmadığını, gerçekten çok yönlü ve heyecan verici olabileceğini göstererek ilgilerini ve öz güvenlerini ateşliyoruz.

Etkinlik ve Oyunlar

Oyunu öğrenmeye dâhil etmek, özellikle küçük öğrencilerin bir konuyu anlamaları veya belli bir zorluğu aşmaları için gerçekten önemlidir. Kullandığımız yöntemlerin ve kaynakların öğrencilerimizin yaşına ve seviyesine uygun olarak tasarlıyoruz.

Oyunlarla öğrenmenin en önemli yanı, öğrencinizin matematiğin ne kadar eğlenceli olabileceğini ve günlük hayata nasıl uygulanabileceğini görmesidir.