YATAY

Okulumuz

Özel Kocaeli Güneş Okulları gerek yurt içi gerek yurt dışında örnek gösterilecek donanımlara sahiptir. Dünya standartlarına uygun eğitim veren kurum, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal becerilerinin de geliştirilmesi için gerekli ortamı sağlar.

fiziki 1 kopya
KOCAELİ GÜNES OKULLARI

FİZİKİ YAPI

Kurum 2009 senesinden bu yana hizmet vermektedir. Okulun 3 ilk okul, 2 ortaokul ve 10 ana okulu bulunmaktadır. Güneş Okulları, hem başarılı hem de mutlu bireylerin yetiştirilmesini kendisine düstur edinmiştir. Günümüz teknolojik gelişmelerine uygun, donanımlı ve uzman kadro ile eğitim veren kurum, öğrenmeyi öğretmek felsefesine sahiptir.

SPORTİF

Kurum öğrencilerin sportif faaliyetlerde yer almasını destekler ve bu doğrultuda eğitim programı hazırlar. Bu amaçla çocukların zihinsel gelişiminin yanında aynı zamanda bedensel gelişime katkı sağlanmış olur. Basketbol, tenis, futbol ve jimnastik salonu öğrencilerin spor yapmaları için uygun ortamı oluşturur. Unutmayalım ki sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.

Fiyat Politikaları

Özel Kocaeli Güneş Okulları eğitim ücretlerini öğrenmek için aşağıda yer alan kurum iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Eğitim ücretlerinin içine kırtasiye, yol ve buna benzer diğer giderler dahil değildir. Hesaplama yaparken bu giderleri göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Öğretim Sistemi

• Kendine güvenen,
  • Sorumlulukları olan,
  • Yüksek karaktere sahip,
  • Toplumsal değerlere önem veren,
  • Tarih bilinci olan,
  • Hukuk bilgisi gelişmiş,
  • Gelecekte söz sahibi olan,
  • Evrensel değerli olan,
  • Dünyayı yakından takip eden öğrencileri yetiştirmektir.

Bina/Kampüs Özellikleri

Özel Kocaeli Güneş Okulları binası toplam kullanım alanı 5 bin 918 metrekaredir. Bunun 635 metrekaresi kapalı, 4 bin 433 metrekaresi ise açık alandır. Binanın içinde:

• PDR merkezleri,
  • Seminer salonu,
  • Kütüphane,
  • Gastronomi atölyesi,
  • Akıl oyunları atölyesi,
  • Kütüphane,
  • Karakter eğitimi merkezleri,
  • Tarım ve sera ünitesi,
  • Ölçme ve değerlendirme merkezi,
  • Ahşap atölyesi,
  • Seramik atölyesi,
  • Yemekhane,
  • Öğretmen veli görüşme odaları,
  • Robotik ve kodlama atölyesi,
  • Sağlık merkezi,
  • Evcil hayvan ünitesi ve fazlası yer alır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Özel Kocaeli Güneş Okulları iletişim bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz:

• Telefon: 0262 322 16 16
  • Faks: –